Twijfel je al langere tijd om contact op te nemen? Wil je jezelf wel een gezondheidsboost geven maar weet je niet hoe te beginnen?

Tijdelijk aanbod! ⏱️

⚠️Let op: Dit is een zomeractie. Een wandelconsult is te boeken tot en met 1 september. ⚠️

Met het wandelconsult lopen we samen jouw gezondheidssituatie door. Zodat ik je aan het eind van de wandeling een kort en bondig advies geef over hoe en waar je kunt beginnen of doorgaan met het verbeteren van je eet- en leefpatroon. Je weet precies hoe je aan de slag kunt om je gezondheid te verbeteren én je weet hoe je de nieuwe gezonde gewoontes in jouw leven kunt laten passen. Zodat je weer wat kilo's kwijt raakt, je energielevel herstelt, je bloeddruk verlaagt en je stressniveau daalt. Je straalt weer én je hebt ondertussen een lekker portie beweging gehad.
Wandelcoaching

Wandelen met Nienke

✅De wandeling duurt 30-40 minuten en wordt aangepast aan jouw wandelniveau.

✅De locatie stemmen we samen af (kan gewoon in dorp, langs de dijk of in het bos). Alleen op Wieringen. 

✅De wandelingen zijn een limited edition en alleen in de zomer beschikbaar.

✅In overleg wordt de datum en tijd afgesproken, dat kan zijn van maandag t/m zaterdag overdag of in de avond (afhankelijk van ons beiden agenda's).Beperkt beschikbaar

Energyboost A

Start

95.-

Eenmalig los consult (vervolg los bij te boeken, optioneel)

Zie het als een intake- en adviesgesprek in één. Inclusief vragenlijst (van te voren invullen en doorsturen naar mij). Tijdens het wandelen gaan we nog wat dieper in op jouw antwoorden op de vragen uit de lijst en begin ik met hier en daar wat adviezen te geven. Achteraf ontvang je uitgebreid advies op papier. 

Beperkt beschikbaar

Energyboost B

Vervolg

55.-

Eenmalig los consult (vervolg los bij te boeken, optioneel)

Zie het als een check-up/vervolg consult voor als je al eerder klant bij mij bent geweest of voor als je na Energyboost A nog een tweede zetje in de goede richting kunt gebruiken. We wandelen en kletsten bij over hoe het gaat. Afhankelijk van de situatie stuur ik je aanvullende adviezen op. Ik zet je op scherp zodat de gezondheid weer prioriteit nummer één krijgt!

Na de wandeling...

Weet je precies welke kant je op kunt gaan om weer energie uit je leefstijl te halen. 

Heb je motivatie en inspiratie om de gezonde boodschappen weer in huis te halen en de lekkere recepten die ik je aanraad te gaan maken. Ook voor snel en makkelijke voeding weet je nu een paar handige opties. 

Je onderhoud en bouwt je spieren, wordt uitgerust wakker en je vage klachten verdwijnen.