Welkom bij Voedingspraat

Voor meer Energie en Gezonder Leven!

Ontdek hoe je je energie kunt verhogen, je gewicht kunt verbeteren en bewuster kunt leven zonder strenge diëten. Leer genieten van lekker eten terwijl je je lichaam voedt en ondersteunt met de kracht die het bezit.
Bekijk de aanbieding


Energy & Moodbooster Weekmenu inclusief recepten!

"Ontdek ons uitgebalanceerde weekmenu vol heerlijke gerechten die je energieniveau verhogen en je op weg helpen naar een gezonder leven. Met 28 voedzame en smaakvolle recepten bieden wij je een diversiteit aan maaltijden, inclusief vlees, vis en gevogelte. Ons menu is voor 95% vrij van suiker, zuivel, gluten, soja en andere exorfinen. Zodat je je beter kunt voelen en voedselintoleranties kunt vermijden.
Bekijk de aanbieding57+

Mensen gingen je voor!

28+

Gerechtjes om te maken!

100%

Gezonde keuzes

In het Energy- & Moodbooster weekmenu

Recepten

28 heerlijke en voedzame recepten: Geniet van een breed scala aan gerechten, inclusief vlees, vis en gevogelte, die je lichaam voeden en je energieniveau verhogen.

Exorfinevrij

Exorfinevrij: Onze weekmenu's zijn voor 95% vrij van suiker, zuivel, gluten, soja en andere exorfinen, Zodat je je beter kunt voelen en voedselintoleranties kunt vermijden.

Keukenskills

Handige tips en bereidingsinstructies: Leer nieuwe recepten en ontdek handige tips om gezonde maaltijden snel en gemakkelijk op tafel te zetten.
exorfine vrije recepten
€27.-
17.-

Energy & Moodbooster weekmenu

Tijdelijke aanbieding! Bestel het weekmenu en download binnen enkele minuten het menu inclusief recepten.

Pas op! Risico op de loer

Na het volgen van mijn Exorfinevrije weekmenu wil je niet meer anders. Het is lekker, gezond en helpt bij het verminderen van al je ''vage'' klachten. Tja, dat eetpatroon is verslavend. 

Wat je krijgt:

Het menu

Je krijgt 7x4 recepten/gerechten. Elke dag voor ontbijt, lunch, diner en een snack.

De handleiding

Hoe pak je het aan om een week gezond te eten en de recepten te genruiken

Extra hacks

Handige hacks om snel, lekker én gezond te kopen en koken

Top 10 stelregels

Mijn top tien stelregels voor een gezond eetpatroon voor energie en een goed humeur. (Je maakt kennis met de basis van het online programma 10x meer energie in 10 stappen)

Motivatie boost

Via de mail krijg je een gezonde dosis motivatie-boost (niet spammerig) om echt met het menu aan de slag te gaan. Zie het als een stukje begeleiding.

Vraag maar raak

Als je klant bij mij wordt, heb je mij altijd tot je beschikking om vragen te stellen. Ik wijs je de weg naar waar je het antwoord kunt vinden, of ik help je meteen met de eerste stap. 
Voedingspraat

Voedingspraat staat voor

  • Ervaring en expertise: Met jarenlange dieetervaringen en meer dan 100 tevreden klanten heb ik als Orthomoleculair Diëtist met Voedingspraat bewezen resultaten behaald op het gebied van energie, gewichtsverbetering en algemeen welzijn.
  • Holistische benadering: We kijken verder dan alleen voeding en nemen een holistisch perspectief aan, waarbij we rekening houden met het zelfhelende vermogen van het lichaam en bewustzijn op andere gebieden van het leven stimuleren. Maar, voeding is vaak wél de eerste stap.
  • Persoonlijk en laagdrempelig: Bij Voedingspraat ontvang je persoonlijke begeleiding die is afgestemd op jouw behoeften en doelen, zonder streng dieet. Wij geloven in het genieten van lekker eten en het creëren van een duurzame eetstijl.
  • Positieve resultaten: Onze klanten ervaren niet alleen meer energie, maar ook verbeteringen in gewicht, spijsvertering en bewustzijn op andere gebieden van hun leven.

100% Tevredenheid Gegarandeerd!

Niet tevreden? Dan zorgen we er samen voor dat je dat wel wordt! Met het Voedingspraat Tevredenheidsbeleid durf ik te garanderen dat dit weekmenu je helpt bij het gezonde eetpatroon opbouwen (mits je zelf lekker aan de slag gaat). Toch niet tevreden? Dan krijg je je geld gewoon terug.

Ik wil meer energie en een beter humeur!

Veelgestelde vragen Weekmenu

Zijn de recepten moeilijk om te maken?

Nee. Totaal niet. Althans, je moet er natuurlijk wel even de tijd en aandacht aan besteden. Maar ik houd van simpel en lekker koken omdat ik ook graag tijd heb voor andere leuke dingen in het leven. Zo help ik mijn klanten ook op die manier.

Zijn de boodschappen en ingrediënten erg duur?

Aan de ene kant kan het misschien wat duurder zijn in het begin. Je haalt waarschijnlijk een aantal ingrediënten die je niet eerder in huis had. Maar aan de andere kant, als je eenmaal met dit menu aan de slag bent geweest wil je niet meer anders. En vervang je langzaam je hele voorraad voor betere en gezondere producten. Waardoor het op den duur ook weer geld bespaart.

Kan mijn gezin ook mee eten?

Absouluut. Mijn ervaring is dat gezinsleden vaak een dag of drie klagen en daarna uiteindelijk superblij worden van dat ze mee hebben gedaan. Even doorbijten dus. En voor de kids: prima te doen!

Tevreden Voedingspraters

Marieke (34 jaar)

Voel mij in alle opzichten zoveel beter, echt heel bijzonder. Ook helemaal geen last meer van mijn hooikoorts klachten, dat vind ik ook echt heel apart.

⭐⭐⭐⭐⭐

energie gids
Vera (25 jaar)
Ik ben vooral heel blij dat ik nieuwe inspiratie heb over wat ik kan koken. Ik weet wel wat gezond is, maar ik kwam toch steeds op hetzelfde uit. Met de weekmenu's van Nienke kom ik nog eens op andere ideeën. Daar ben ik blij om. En mijn gezin trouwens ook.

⭐⭐⭐⭐⭐

voedingspraat
Roos (20 jaar)
Mijn buik is weer net zo strak als toen ik 16 was. Niet eens zo zeer omdat ik afgevallen ben, maar gewoon dat opgeblazen gevoel is helemaal weg omdat ik bepaalde triggers nu makkelijker laat staan.

⭐⭐⭐⭐⭐

review dietist orthomoleculair
Mariëlle (24 jaar)

Met ondergewicht en veel lichamelijke klachten kwam ik bij Nienke terecht. Na een uitgebreide intake en een EMB test, volgde het advies. Ik ging hiermee aan de slag (enigszins sceptisch), maar voelde mij al na een week beter. 

Tussendoor gaf Nienke nog een aantal adviezen op basis van mijn hindernissen. Nu 3 maanden later heb ik weer het gevoel in mijn eigen lijf te zitten en ben ik erg blij dat ik dit traject bij Nienke heb gevolgd!

⭐⭐⭐⭐⭐