Exorfinen vrij koken doe je met mijn weekmenu inclusief recepten!

Wil je meer energie en een beter humeur? Is jou aangeraden exorfinen te vermijden in de voeding maar weet je niet waar te beginnen?

Exorfine-arme voedingsinspiratie!

Exorfine-arm weekmenu!

Inclusief 28 recepten! Vrij van gluten, soja, koemelk, toegevoegde suikers en lactose.

Nu tijdelijk  in de sale!

exorfine arm

Voor meer energie en een beter humeur! (Inclusief recepten, informatie en tips)

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Ik wil meer energie en een beter humeur!

De recepten bestaan onder andere uit eiwraps, pasta, soep en snackrecepten. Er zijn ook vega en vegan gerechtjes, maar het bestaat grotendeels uit gerechten met vlees, vis of ei. Verder bevat het weekmenu veel groente en op sommige dagen weinig koolhydraten!

Exorfinevrij weekmenu, de maker

Nienke Vink | Orthomoleculair Diëtist & Student Epigenetica

Mijn naam is Nienke Vink en ik ben orthomoleculair diëtist. Ik help jou op je weg naar meer energie door middel van een gezond en lekker eet- en leefpatroon! In mijn online praktijk, begeleid ik mensen met uiteenlopende klachten, naar een klachtenvrij en vooral energiek en gezond lichaam. Ik maak daarbij regelmatig gebruik van de EMB test of andere labtesten. Om mijn cliënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn heb ik voor hen (maar nu ook beschikbaar voor jou!) verschillende weekmenu's en recepten beschikbaar gesteld. Voor 99% vrij van exorfinen!

29+

Mensen gingen je voor!

28+

Gerechtjes om te maken!

100%

Gezonde keuzes

Het exorfinenvrije weekmenu bevat:

Het menu

Je krijgt 4x7 recepten/gerechten. Voor ontbijt, lunch, diner en een snack.

De handleiding

Hoe pak je het aan om een week gezond te eten en de recepten te genruiken

Extra hacks

Handige hacks om snel, lekker én gezond te kopen en koken

Top 10 stelregels

Mijn top tien stelregels voor een gezond eetpatroon voor energie en een goed humeur.

Motivatie boost

Via de mail krijg je een gezonde dosis motivatie-boost (niet spammerig) om echt met het menu aan de slag te gaan.

Vraag maar raak

Als je klant bij mij wordt, heb je mij altijd tot je beschikking om vragen te stellen. Ik wijs je de weg naar waar je het antwoord kunt vinden, of ik help je meteen met de eerste stap. 

Ik wil meer energie en een beter humeur!

Tevreden Voedingspraters

Marieke (34 jaar)

Voel mij in alle opzichten zoveel beter, echt heel bijzonder. Ook helemaal geen last meer van mijn hooikoorts klachten, dat vind ik ook echt heel apart.

⭐⭐⭐⭐⭐

energie gids
Vera (25 jaar)
Ik ben vooral heel blij dat ik nieuwe inspiratie heb over wat ik kan koken. Ik weet wel wat gezond is, maar ik kwam toch steeds op hetzelfde uit. Met de weekmenu's van Nienke kom ik nog eens op andere ideeën. Daar ben ik blij om. En mijn gezin trouwens ook.

⭐⭐⭐⭐⭐

voedingspraat
Roos (20 jaar)
Mijn buik is weer net zo strak als toen ik 16 was. Niet eens zo zeer omdat ik afgevallen ben, maar gewoon dat opgeblazen gevoel is helemaal weg omdat ik bepaalde triggers nu makkelijker laat staan.

⭐⭐⭐⭐⭐

review dietist orthomoleculair
Mariëlle (24 jaar)

Met ondergewicht en veel lichamelijke klachten kwam ik bij Nienke terecht. Na een uitgebreide intake en een EMB test, volgde het advies. Ik ging hiermee aan de slag (enigszins sceptisch), maar voelde mij al na een week beter. 

Tussendoor gaf Nienke nog een aantal adviezen op basis van mijn hindernissen. Nu 3 maanden later heb ik weer het gevoel in mijn eigen lijf te zitten en ben ik erg blij dat ik dit traject bij Nienke heb gevolgd!

⭐⭐⭐⭐⭐

Veelgestelde vragen Weekmenu

Zijn de recepten moeilijk om te maken?

Nee. Totaal niet. Althans, je moet er natuurlijk wel even de tijd en aandacht aan besteden. Maar ik houd van simpel en lekker koken omdat ik ook graag tijd heb voor andere leuke dingen in het leven. Zo help ik mijn klanten ook op die manier.

Zijn de boodschappen en ingrediënten erg duur?

Aan de ene kant kan het misschien wat duurder zijn in het begin. Je haalt waarschijnlijk een aantal ingrediënten die je niet eerder in huis had. Maar aan de andere kant, als je eenmaal met dit menu aan de slag bent geweest wil je niet meer anders. En vervang je langzaam je hele voorraad voor betere en gezondere producten. Waardoor het op den duur ook weer geld bespaart.

Kan mijn gezin ook mee eten?

Absouluut. Mijn ervaring is dat gezinsleden vaak een dag of drie klagen en daarna uiteindelijk superblij worden van dat ze mee hebben gedaan. Even doorbijten dus. En voor de kids: prima te doen! Mocht het toch niet lukken kun je natuurlijk altijd je vragen stellen als je lid wordt van de community.