10 x meer energie in 10 stappen

"In tien weken voel je je blij en energiek, omdat dit programma praktisch toepasbaar is én effectief"

Meld je aan >>

Je weet dat voeding de basis is voor een gezond  lichaam en geest. Maar de informatie en diëten zijn zo overweldigend dat je niet meer weet wat nou écht gezond is...

Moe

Vermoeid. Een beetje overprikkeld. En het gevoel dat het leven aan je voorbij vliegt in plaats van dat je bewust en energiek je dagen doorbrengt.

Je weet niet hoe te beginnen

Door de overweldige informatie die beschikbaar is, weet je niet waar je moet beginnen.

136 pogingen gedaan

Je bent al vaak genoeg 'begonnen' met een dieet, kookboek of programma, maar je valt steeds terug in oude patronen.

Je wil meer energie uit je voeding en leefstijl halen, maar tegelijkertijd kunnen genieten van 'lekker' eten en niet het strenge dieetgevoel ervaren.

Heb je last van lage energie, prikkelbaarheid, onverklaarbare pijntjes en gewoon niet lekker in je vel zitten?

Wat als ik je vertel dat je jouw energielevel een boost kunt geven en je stemming kunt verbeteren? Dat je kunt werken aan je gezondheid, een gezond gewicht een betere nachtrust, het behouden van een gezonde bloeddruk en hartslag én tegelijkertijd kunt blijven genieten van lekker eten


Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

De juiste voeding helpt je jouw tekorten op te lossen zodat je lichaamsprocessen optimaal verlopen en jij je blij en energiek kunt voelen.

Nienke Vink, Orthomoleculair Diëtist en oprichtster van Voedingspraat

Wat ik kan, kun jij ook...

Hoi, ik ben Nienke! Een aantal jaar geleden zat ik in precies dezelfde situatie als jij. Ik had last van vermoeidheid, prikkelbaarheid, slecht slapen en weinig energie. Ik wilde me weer sterk en gezond voelen en de dingen die ik leuk vind vol energie kunnen doen.

Ik studeerde Voeding & Diëtetiek en met al deze kennis dacht ik dat mijn eetpatroon niet veel gezonder meer zou kunnen.

Maar toen leerde ik de orthomoleculaire/natuurgeneeskundige kijk op voeding en kennen en mijn leven veranderde compleet.

Alles wat ik dacht te weten over voeding, bleek anders in elkaar te steken.

Ik ben in een aantal achtereenvolgende stappen mijn voedingspatroon gaan omgooien. En de stappen die mij zoveel energie hebben gegeven (en nog steeds geven) wil ik delen met de hele wereld. 

Dus ik bouwde mijn eigen online programma (waarmee iedereen de stappen kan doorlopen) met een aantal voorwaarden:

Niet te langdradig

Het moet voor iedereen duidelijk zijn wat een gezond eetpatroon inhoud, waar de voeding goed voor is én hoe je het kunt toepassen in je dagelijks leven, zonder dat het te veel tijd kost. (We zijn niet allemaal keukenprinsessen met bakken vrije tijd 🤷‍♀️)

Eerlijk en makkelijk te volgen

Iedereen moet op een toegankelijke manier kennis kunnen maken met de waarheid achter een écht gezond eetpatroon en de voordelen ervan ervaren. Het is oneerlijk dat we zo worden voorgelogen met misinformatie over wat gezond is. Het moet programma moet niet te veel tijd in beslag nemen (je snapt wel waarom, lees: meer te doen dan achter de computer zitten!)

Intuïtief eten

Het programma moet niet voelen als een streng dieet. De principes van 'Intuïtief eten' moeten er in terug komen om de gezonde relatie met voeding vast te houden.

Met trots kan ik zeggen dat dit is GELUKT! Het programma '10 x meer energie in 10 stappen' is live! Een programma voor mensen die meer energie uit zijn of haar eetpatroon willen halen. We zetten elke week een nieuwe stap en je kunt op je eigen tempo de extra informatie video's bekijken en de weekmenu's en recepten ter inspiratie gebruiken.

Dus... wil jij nu echt gezond gaan eten, maar weet je niet precies hoe? 10x meer energie in 10 stappen gaat het je geven!

Inmiddels zijn er 50+ energieke en gezonde Voedingspraters, zoals zij:

Marieke (34 jaar)

Voel mij in alle opzichten zoveel beter, echt heel bijzonder. Ook helemaal geen last meer van mijn hooikoorts klachten, dat vind ik ook echt heel apart.

⭐⭐⭐⭐⭐

energie gids
Vera (25 jaar)
Ik ben vooral heel blij dat ik nieuwe inspiratie heb over wat ik kan koken. Ik weet wel wat gezond is, maar ik kwam toch steeds op hetzelfde uit. Met de weekmenu's van Nienke kom ik nog eens op andere ideeën. Daar ben ik blij om. En mijn gezin trouwens ook.

⭐⭐⭐⭐⭐

voedingspraat
Roos (20 jaar)
Mijn buik is weer net zo strak als toen ik 16 was. Niet eens zo zeer omdat ik afgevallen ben, maar gewoon dat opgeblazen gevoel is helemaal weg omdat ik bepaalde triggers nu makkelijker laat staan.

⭐⭐⭐⭐⭐

review dietist orthomoleculair
Mariëlle (24 jaar)

Met ondergewicht en veel lichamelijke klachten kwam ik bij Nienke terecht. Na een uitgebreide intake en een EMB test, volgde het advies. Ik ging hiermee aan de slag (enigszins sceptisch), maar voelde mij al na een week beter. 

Tussendoor gaf Nienke nog een aantal adviezen op basis van mijn hindernissen. Nu 3 maanden later heb ik weer het gevoel in mijn eigen lijf te zitten en ben ik erg blij dat ik dit traject bij Nienke heb gevolgd!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jouw weg naar meer energie en vitaliteit begint met...

vermoeidheid

1. De juiste strategie

De juiste strategie is heel belangrijk. Naast het leren over welke voeding en producten gunstig zijn voor energie, leer je ook hoe je van deze voeding een gewoonte kunt maken in je dagelijkse leven. Dit gaat je helpen om het gezonde eetpatroon eigen te maken en ervan te genieten om goed voor jezelf te zorgen. Zonder het strenge dieet gevoel.
vermoeidheid

2. Het de tijd geven

Een nieuw eetpatroon aanleren kost tijd en aandacht. Maar tijdens het programma pakken we het stap voor stap aan. We focussen ons iedere week op één nieuw aandachtspunt en stapelen zo een gezond eetpatroon bij elkaar, maar wel met een stevige fundering. Het programma voelt totaal niet overweldigend, juist omdat het stap voor stap gaat maak je een gewoonte voor de lange termijn (het ultieme doel).

Je verbetert je energiehuishouding, ontlastingspatroon, en je gewicht in tien weken. Hierdoor voel je je weer krachtig en gezond en kun jij dat wat je écht leuk vindt in het leven, vol energie doen.

10x meer energie in 10 stappen

DIY Versie

Zelfstandig aan de slag met de tien stappen. 

€ 395,-
Na inschrijving kun je direct beginnen met het programma. Idealiter voer je het in 12 weken uit (zoals het bedoeld is). Maar, ik begrijp dat je in een druk leven niet altijd veel tijd kunt vrijmaken om aan je gezondheid te werken. Daarom krijg je levenslang toegang. Je kunt het programma blijven herhalen (herhaling is key) om je gezondheid echt de boost te geven die het verdient, 

Voedingspraat Starterpakket t.w.v. €180.- euro volledig gratis!

Je ontvangt alles wat je nodig hebt om een gezonde leefstijl te starten in een pakket over de post. Denk aan een greep uit mijn favoriete supplementen voor energie, een uitgebreid werkboek, een intuïtief eten handleiding en meer!

Na het volgen van het programma weet je alles over...

Voedingspraat

Voeding die je moe maakt

Je zult ogenschijnlijk een hoop kennis hebben. Maar veel van de kennis over voeding die ons van jongs af aan is aangeleerd, blijkt achterhaalt en onbetrouwbaar. 

Je leert welke voeding die bekend staat als 'gezond' dit eigenlijk helemaal niet is én waarom.

Voedingspraat

Voeding voor energie

Welke voeding slurpt je energie op en welke voeding is van essentieel belang voor meer energie?


Hoe lees je een ingrediëntenlijst, welke ingrediënten en stoffen moet je vermijden. 


Welke voedingsstoffen moet je extra binnenkrijgen voor energie. 


Hoe maak je een maaltijd verzadigend. Zodat je niet de hele tijd trek houdt gedurende de dag. 

Voedingspraat

Luisteren naar je lichaam

Je krijgt oefeningen en andere tools mee om jouw lichaamssignalen beter te leren voelen en te begrijpen. Je leert hoe je weet dat je meer moet drinken, je leert je honger en verzadigingsgevoel te begrijpen en respecteren. 


Zodat je niet alleen kennis hebt over voeding, maar ook over jezelf. Zodat het eetpatroon niet tijdelijk, maar voor altijd gezond kan blijven zijn. 


Veelgestelde vragen 10x meer energie in 10 stappen

Is het programma geschikt voor mij met darmproblemen?

Ja zeker! Er wordt veel rekening gehouden met gevoelige darmen. Er is juist aandacht voor het herstel van de darmen.

Gaat er veel tijd zitten in het programma?

Ja en nee. Het is net wat je veel vindt. We hebben elke week een live meeting van 60 minuten. Daarnaast ben je per week nog 30 minuten (maximaal) kwijt aan het zelf bestuderen van de video's met extra informatie. Het toepassen van de adviezen kost relatief weinig tijd omdat we elke week een nieuwe stap zetten (we doen het rustig aan). Je hebt juist genoeg tijd om er een gewoonte van te maken in plaats van een tijdelijk dieet.

Ik heb verschillende gezondheidsklachten. Is een algemeen programma wel voor mij geschikt?

Dit programma is in de basis voor ons allemaal gezond. Maar natuurlijk zijn er uitzonderingen. Als je twijfels hebt, kun je het best even contact met me opnemen om jouw persoonlijke situatie te bespreken. Mail naar info@nienkevink.nl