Voedingspraat Agenda

Community calls, Workshops, Masterclasses en Uitstapjes. 

Oktober 2023 Agenda

Lokaal is beter

9

OKT
19.30

Sportvasten

Met een besloten groep gaan we sportvasten. een tien daags vasten programma. De dag krijg je uitleg over hoe alles in zijn werk gaat. Middels een groepsapp houden we contact gedurende de tien dagen. Je kunt een maand of kwartaal abonnement nemen bij de Voedingspraat Community om mee te doen met Sportvasten. Je krijgt persoonlijk advies. Inschrijven verplicht. 


📍Hippolytushoef


Alternatieve gezondheid bloedtest

16

OKT

18.00

EMB Groepsintake

Gezamenlijk bloedprikken. Alles in het EMB Traject ontvangen, maar dan mét korting en support van je groep. Voor 350, in plaats van 450. Lees meer over de EMB Bloedtest en meld je aan.


📍Hippolytushoef


Wandelcoaching

16

OKT
19.30

Een besloten Community Meeting voor leden van de VPC. 

Thema: Sportvasten en Algemeen

Word lid van de VPC en doe mee.


📍Hippolytushoef


Zelf cosmetica maken DIY Recepten

20

OKT

18:30

Workshop: ''Herfstornamenten maken: in verbinding met de seizoencycli''

De herfst symboliseert een tijd van innerlijke verandering, vergelijkbaar met hoe bomen hun bladeren laten vallen om ruimte te maken voor nieuwe groei. Ik nodig je uit om deze energie te omarmen en naar binnen te keren, zowel in je huis als in jezelf. Deze workshop is niet alleen een kans om iets moois te creëren, maar ook om diepere connecties te maken met de seizoenscyclus en je eigen welzijn. Tijdens dit alles vertel ik je meer over hoe het verbinden met de natuur en de seizoenen bijdraagt aan je gezondheid.


📍Hippolytushoef


Voedingspraat Agenda

Voedingspraat organiseert verschillende workshops, masterclasses, kooklessen en meer. Alles omtrent gezonde voeding en leefstijl voor meer energie. Ik, Nienke Vink, ben Orthomoleculair Diëtist en oprichter van Voedingspraat. Ik host zelf verschillende evenementen, zowel online als offline en werk ook dolgraag samen met collega gezondheid professionals. Als lid van de Voedingspraat Community kun je dus naast een gezonde dosis inspiratie vanuit mij ook een aanvullend verfrissend perspectief verwachten van andere specialisten op het gebied van voeding en gezondheid.