Voedingspraat Reviews

Review Voedingspraat
De begeleiding van Nienke beviel mij enorm en heb veel geleerd! Zeker interessant om de EMB test te doen, zo heb je meer inzicht in wat erin je lichaam afspeelt.
Absolute aanrader om bij Nienke een traject aan te gaan! Ze heeft veel kennis, een nuchtere kijk op voeding en is open minded naar leefstijl wat wat afwijkt van regulier.
Demi Scheer
Voel mij in alle opzichten zoveel beter, echt heel bijzonder. Ook helemaal geen last meer van mijn hooikoorts klachten, dat vind ik ook echt heel apart.

Marieke

Nienke weet steeds de spijker op zijn kop te slaan. Als je serieus met meer energie door het leven wil gaan, kan ik haar adviezen van harte aanbevelen!
Dirk Vink
Nienke is super lief en weet echt waar ze het over heeft. Ik vond het heel fijn dat ze ook echt met je meekijkt naar wat je routines en behoeftes zijn, en daar rekening mee houdt. Ik ben happy 😊
Sacha Vis
review dietist orthomoleculair

Met ondergewicht en veel lichamelijke klachten kwam ik bij Nienke terecht. Na een uitgebreide intake en een EMB test, volgde het advies. Ik ging hiermee aan de slag (enigszins sceptisch), maar voelde mij al na een week beter. 

Tussendoor gaf Nienke nog een aantal adviezen op basis van mijn hindernissen. Nu 3 maanden later heb ik weer het gevoel in mijn eigen lijf te zitten en ben ik erg blij dat ik dit traject bij Nienke heb gevolgd!

Mariëlle
Super blij met Nienke! Ze heeft ons ontzettend goed geholpen met onze dochter!
Schoonderwoerd Haak

Laat ook je review achter