Carnivoor eten doe je met mijn set van drie weekmenu's

Wil je van semi Carnivoor opbouwen tot strikt Carnivoor in drie weken? Of wil je gelijk van start met drie strikte carnivoor weekmenu's?

I got you!
Vlees dieet

Carnivoor Dieet Weekmenu aanbiedingen

Van Semi naar Strikt Carnivoor

Drie opbouwende weekmenu's met steeds meer vlees/vis en minder fruit.

€17.-
9.50
Carnivoren Dieet Menu
Begin met een eetpatroon waarbij nog vruchtgroente en fruit voorkomen. Granen en peulvruchten zijn wel direct geschrapt. En bouw in drie weken op tot een strikt carnivoor dieet.

Strikt Carnivoor 

Drie weekmenu's + twee lekkerste carnivoor recepten

€17.-

11.50

Hoe werkt het carnivoor dieet?
Ga gelijk voor strikt. Pak drie strikte carnivoorweekmenu's om gelijk aan de bak te gaan en je doelen te bereiken. Kies deze set als je veel variatie wil binnen het Carnivoor Dieet en echt strikt bezig bent met enkel en alleen dierlijk eten. 

Carnivoor Receptenboek

20+ carnivoor recepten

€34.50

17.90

Carnivoor Receptenboek

20+ makkelijke Carnivoor Recepten voor optimale variatie in het carnivoor dieet. Geschikt voor strikte carnivoren en semicarnivoren..

Carnivoor Checklist 

+ oplossing veelgemaakte fouten

€28.00

13.90

Checklist carnivoor
Haal het beste uit je Carnivoor Dieet met deze handige checklist en voorkom veelgemaakte fouten. Krijg alle benodigde voedingsstoffen binnen om het beste resultaat te behalen.
Carnivoor Gezond
€ 104,-
€47.-

Combideal Carnivoor Pakket

Combineer alle acties en stoom door. Dit is voor de ultieme Carnivoor Master die beter, sterker en fitter wil zijn en consequent een dieet vasthoudt. Je ontvangt:
  • Een Weekmenu + boodschappenlijst om te starten  t.w.v.  €7.50 
  • Drie Weekmenu's van Semi naar Strikt  t.w.v. €17.-
  • Drie Weekmenu's Strikt + twee favo recepten t.w.v. €17.-
  • Carnivoor Receptenboek 20+ Recepten  t.w.v. €34.50
  • Carnivoor Checklist + oplossing veelgemaakte fouten t.w.v. €28.-

Totale waarde van €104,- euro.


Nu in plaats van €104,- voor maar 47,- euro!

Ik wil meer energie en lekkerder in mijn vel zitten

Bekijk de aanbieding


De weekmenu's bieden een scala aan verschillende soorten vlees en vis om voldoende variatie te brengen in je Carnivoor Eetpatroon. Tekorten liggen namelijk op de loer bij extreme eetpatronen. Maar dit is niet langer meer een risico voor jou wanneer je voldoende varieert met behulp van de weekmenu's.
Voedingspraat

Voedingspraat staat voor

  • Ervaring en expertise: Met jarenlange dieetervaringen en meer dan 100 tevreden klanten heb ik als Orthomoleculair Diëtist met Voedingspraat bewezen resultaten behaald op het gebied van energie, gewichtsverbetering en algemeen welzijn.
  • Holistische benadering: We kijken verder dan alleen voeding en nemen een holistisch perspectief aan, waarbij we rekening houden met het zelfhelende vermogen van het lichaam en bewustzijn op andere gebieden van het leven stimuleren. Maar, voeding is vaak wél de eerste stap.
  • Persoonlijk en laagdrempelig: Bij Voedingspraat ontvang je persoonlijke begeleiding die is afgestemd op jouw behoeften en doelen, zonder streng dieet. Wij geloven in het genieten van lekker eten en het creëren van een duurzame eetstijl.
  • Positieve resultaten: Onze klanten ervaren niet alleen meer energie, maar ook verbeteringen in gewicht, spijsvertering en bewustzijn op andere gebieden van hun leven.
Claim jouw speciale aanbieding en maak kennis met Voedingspraat


100%

Geschikt voor beginnende Carnivoren

42+

gerechten om te eten!

100% tevredenheid gegarandeerd!

Niet tevreden? Dan zorgen we er samen voor dat je dat wel gaat worden. met de Voedingspraat Garantie!

Ik wil meer energie en een gevarieerd vleesdieet!

Bekijk de aanbieding voor de weekmenu's


Tevreden Voedingspraters

Marieke (34 jaar)

Voel mij in alle opzichten zoveel beter, echt heel bijzonder. Ook helemaal geen last meer van mijn hooikoorts klachten, dat vind ik ook echt heel apart.

⭐⭐⭐⭐⭐

energie gids
Vera (25 jaar)
Ik ben vooral heel blij dat ik nieuwe inspiratie heb over wat ik kan koken. Ik weet wel wat gezond is, maar ik kwam toch steeds op hetzelfde uit. Met de weekmenu's van Nienke kom ik nog eens op andere ideeën. Daar ben ik blij om. En mijn gezin trouwens ook.

⭐⭐⭐⭐⭐

voedingspraat
Roos (20 jaar)
Mijn buik is weer net zo strak als toen ik 16 was. Niet eens zo zeer omdat ik afgevallen ben, maar gewoon dat opgeblazen gevoel is helemaal weg omdat ik bepaalde triggers nu makkelijker laat staan.

⭐⭐⭐⭐⭐

review dietist orthomoleculair
Mariëlle (24 jaar)

Met ondergewicht en veel lichamelijke klachten kwam ik bij Nienke terecht. Na een uitgebreide intake en een EMB test, volgde het advies. Ik ging hiermee aan de slag (enigszins sceptisch), maar voelde mij al na een week beter. 

Tussendoor gaf Nienke nog een aantal adviezen op basis van mijn hindernissen. Nu 3 maanden later heb ik weer het gevoel in mijn eigen lijf te zitten en ben ik erg blij dat ik dit traject bij Nienke heb gevolgd!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vragenlijst Carnivoor Weekmenu's

Kan ik dit dieet ook volgen met een hoge bloedsuikerspiegel?

De 'van Semi naar Strikt' bevat nog wel wat fruit. Het is niet volledig keto. De andere menu's zijn allemaal wel daarvoor geschikt.

Is het dieet geschikt voor mijn gezin?

Dat ligt aan de samenstelling van jouw gezin. Voor kinderen is het niet per definitie het ideale dieet. Voor volwassenen is het volledig afhankelijk van de persoonskenmerken. Daardoor kan ik geen eenduidig antwoord geven op deze vraag.

Staan er ook hoeveelheden bij?

In het document staan wel een paar keer de hoeveelheden (ter voorbeeld), maar niet bij alle gerechten. Hier heb ik bewust niet voor gekozen omdat dit heel erg varieert van persoon tot persoon. Een slank persoon die weinig beweegt en niet zo lang is, heeft misschien wel de helft minder voeding nodig dan een grote, gespierde, topsporter (bewijs van spreken). Dus de hoeveelheden kun je zelf berekenen of via een persoonlijk consult door mij laten berekenen.

Bekijk de actiekorting!