Amandelpannenkoekjes

Dit recept is goed voor 6-8 kleine pannenkoekjes.

Ingrediënten
- 125 gram amandelmeel
- 2 eieren
- 200 ml water
- 4 eetlepels kokosvet (afgestreken en gesmolten)
- 3 theelepels bakpoeder (afgestreken)

Optioneel voor de smaak: koek- en speculaaskruiden, kaneel, vanille-extract, geprakte banaan of dadels.

Bereiding:
1. Mix alle ingrediënten tot een glad geheel met de hand of machine.
2. Bak de pannenkoekjes in 5-6 minuten gaar op middelhoog vuur met een theelepeltje kokosvet.
3. Beleg de pannenkoekjes met vers fruit (zoals wilde perziken) en vries eventueel een portie in voor later.
4. Zet een foto in je verhaal en tag me als je de pannenkoekjes hebt uitgeprobeerd! 📷😀

Over de schrijver
Mijn naam is Nienke Vink en ik ben orthomoleculair diëtist. Ik help jou op je weg naar meer energie door middel van een gezond en lekker eet- en leefpatroon! Heb jij het artikel met plezier gelezen, een foutje gespot of nuttige kennis opgedaan? Stuur een reactie, ik ben benieuwd! 😊
Reactie plaatsen