Beleg-idee! Tonijnsalade

Download Exorfinevrij Weekmenu incl. Recepten

Duur: > 10 minuten

Aantal porties: 1 persoon (goed voor twee broodjes of drie kleine broodjes)

Ingrediënten

  • 3 geroosterde (glutenvrije) broodjes
  • Halve avocado
  • 1 klein blikje tonijn (60 gram) op water of olijfolie
  • Handje groen olijven (ontpit) zo'n 20 gram
  • Kwart rode ui
  • Peper en zout

Bereiding

  1. Rooster de glutenvrije broodjes.
  2. Besmeer met een halve avocado (lekker rijp!).
  3. Laat een blikje tonijn uitlekken en verdeel dit over de broodjes.
  4. Snijd de olijven doormidden en verdeel.
  5. Snijd de ui in kleine stukjes en verdeel.
  6. Voeg peper en zout toe naar eigen smaak.

Eetsmakelijk!

Download Exorfinevrij Weekmenu incl. Recepten

Over de schrijver
Mijn naam is Nienke Vink en ik ben orthomoleculair diëtist. Ik help jou op je weg naar meer energie door middel van een gezond en lekker eet- en leefpatroon!Heb jij het artikel met plezier gelezen, een foutje gespot of nuttige kennis opgedaan? Stuur een reactie, ik ben benieuwd! 😊PS Ik gebruik in mijn blogs soms affiliate links. Bijvoorbeeld wanneer ik naar boeken verwijs of andere favorieten.
Reactie plaatsen