Beleg-idee! Tonijnsalade

Download Exorfinevrij Weekmenu incl. Recepten

Duur: > 10 minuten

Aantal porties: 1 persoon (goed voor twee broodjes of drie kleine broodjes)

Ingrediënten

  • 3 geroosterde (glutenvrije) broodjes
  • Halve avocado
  • 1 klein blikje tonijn (60 gram) op water of olijfolie
  • Handje groen olijven (ontpit) zo'n 20 gram
  • Kwart rode ui
  • Peper en zout

Bereiding

  1. Rooster de glutenvrije broodjes.
  2. Besmeer met een halve avocado (lekker rijp!).
  3. Laat een blikje tonijn uitlekken en verdeel dit over de broodjes.
  4. Snijd de olijven doormidden en verdeel.
  5. Snijd de ui in kleine stukjes en verdeel.
  6. Voeg peper en zout toe naar eigen smaak.

Eetsmakelijk!

Download Exorfinevrij Weekmenu incl. Recepten

Over de schrijver
Als orthomoleculair therapeut en voedingsdeskundige schrijf ik blogs, weekmenu's en receptenboeken. En ik geef voeding en leefstijladvies bij o.a. chronische vermoeidheid en mentale klachten. Wil je niets missen van mijn manier om jouw gezondheid te verbeteren? Schrijf je dan in voor de Voedingspraat Nieuwsbrief.
Reactie plaatsen