EMB bloedtest

Ben jij bloedserieus over jouw gezondheid?

Heb je altijd al eens willen weten of je last hebt van tekorten, belastingen, verstoringen en intoleranties qua voeding en leefstijl? Met bloedonderzoek ontdek je het. En herstel je je energiebalans en vitaliteit.

Bestel de EMB bloedtest

Energie voor 10

Omdat jij precies weet waar je lichaam wel en niet blij van wordt qua voedingsmiddelen en -gewoontes heb jij na het doen van de EMB test en na het ontvangen van jouw persoonlijke energie-strategie energie voor 10!

Minder 'vage' klachten

Omdat laaggradige ontstekingen worden geremd met een beter (persoonlijk!) plan voor voeding, beweging, supplementen en slaap, ervaar jij minder 'vage' klachten als hoofdpijn, jeuk, vermoeidheid, bultjes, eczeem, moodswings etc.

Goede keutels en lekker slapen

Het inlossen van voedingstekorten zorgt ervoor dat je beter kunt inslapen en doorslapen. Je nachtelijk herstel is optimaal. Je darmen versterken en je hebt goede keutels, niet te vaak en niet te veel. Maar wel net vaak genoeg.
coaching dietist

EMB Bloedtest🩸

Uit de EMB bloedtest haal je informatie over jouw gezondheid. De EMB is een holistische, complementaire en vooral persoonlijke manier om naar gezondheid te kijken. 


De EMB is voor als jij wil weten waar je vage klachten vandaan komen en aan welke voeding- en leefstijlknoppen je kunt draaien om ze op te lossen. 


Maar ook is de EMB test goed inzetbaar als 'check-up'. Voor als je eigenlijk wel gezond bent, maar toch nieuwsgierig naar wat er in je bloed te vinden is.


Bestel je test


Zij durfden de bloedtest aan...

Marieke (34 jaar)

Voel mij in alle opzichten zoveel beter, echt heel bijzonder. Ook helemaal geen last meer van mijn hooikoorts klachten, dat vind ik ook echt heel apart.

⭐⭐⭐⭐⭐

energie gids
Vera (25 jaar)
Ik ben vooral heel blij dat ik nieuwe inspiratie heb over wat ik kan koken. Ik weet wel wat gezond is, maar ik kwam toch steeds op hetzelfde uit. Met de weekmenu's van Nienke kom ik nog eens op andere ideeën. Daar ben ik blij om. En mijn gezin trouwens ook.

⭐⭐⭐⭐⭐

voedingspraat
Roos (20 jaar)
Mijn buik is weer net zo strak als toen ik 16 was. Niet eens zo zeer omdat ik afgevallen ben, maar gewoon dat opgeblazen gevoel is helemaal weg omdat ik bepaalde triggers nu makkelijker laat staan.

⭐⭐⭐⭐⭐

review dietist orthomoleculair
Mariëlle (24 jaar)

Met ondergewicht en veel lichamelijke klachten kwam ik bij Nienke terecht. Na een uitgebreide intake en een EMB test, volgde het advies. Ik ging hiermee aan de slag (enigszins sceptisch), maar voelde mij al na een week beter. 

Tussendoor gaf Nienke nog een aantal adviezen op basis van mijn hindernissen. Nu 3 maanden later heb ik weer het gevoel in mijn eigen lijf te zitten en ben ik erg blij dat ik dit traject bij Nienke heb gevolgd!

⭐⭐⭐⭐⭐

Wat zijn de kosten?

De kosten voor suboptimale gezondheid? Niet te betalen. Je ligt er af op je werk, je kunt niet optimaal genieten van je familie en vrienden. Niet meer genieten van sport, bewegen, alles eten wat je wil. En qua geld? Dat kost je ieder jaar een eigen risico, je salaris gaat er op achter uit als je een jaar lang chronisch ziek bent. Je hebt geen energie meer om zelf te koken, dus wordt het veel te vaak afhalen. Al met al komt je dan zeker op een kleine €500 euro per maand uit. Per jaar gaat dat richting de €6000 euro. Na tien jaar ziek, zwak en misselijk gaan we richting de 60.000 euro. 

De EMB bloedtest om dit alles te voorkomen? Dat kost je een eenmalige investering van 450 euro. En een paar druppeltjes bloed, dat dan weer wel. 🩸

🩸EMB Pakket

450.-

*450.- in totaal, of drie termijnen van 155.-

Krijg inzicht in jouw gezondheid en verbeter je energieniveau en je humeur aan de hand van de persoonlijke adviezen op basis van de EMB testuitslag. 


Inclusief:

  • Intakegesprek (via Teams)
  • EMB (bloedtest) + vragenlijst en uitgewerkt advies (online)
  • Persoonlijke Energie Strategie (uitgebreid document met persoonlijk advies en uitleg bloedwaarden)
  • Vervolg + bespreking uitslag (via Teams)
  • Korte check-up / speed advies (via Teams)
Vraag nu de test aan


BONUS 🎁

Bij het EMB pakket krijg je een gratis Voedingspraat Starterspakket toegestuurd met 'essentials' die je nodig hebt om direct te kunnen starten.

Succes verhaal

review dietist orthomoleculair
Mariëlle de Caluwe

Met ondergewicht en veel lichamelijke klachten kwam ik bij Nienke terecht. Na een uitgebreide intake en een EMB test, volgde het advies. Ik ging hiermee aan de slag (enigszins sceptisch), maar voelde mij al na een week beter. Tussendoor gaf Nienke nog een aantal adviezen op basis van mijn hindernissen. Nu 3 maanden later heb ik weer het gevoel in mijn eigen lijf te zitten en ben ik erg blij dat ik dit traject bij Nienke heb gevolgd!

 

Bij deze klachten kan de EMB verlichting geven

Vermoeidheid, spierkrampen, migraine, buikpijn, hooikoorts en andere allergieën, opgeblazen buik, diarree, obstipatie, overgewicht, hormonale disbalans, voedselintolerantie, huidklachten, gewrichtspijn, stijfheid, hoofdpijn, acne, eczeem, jeuk, psoriasis, syndroom van Sandifer, angsten, depressie en somberheid.

Hoe gaat het EMB Pakket in zijn werk?

1.

 Intake en vragenlijst

1. Je bestelt de EMB bloedtest.

2. We plannen een intakegesprek.

3.  Je ontvangt een vragenlijst die je voorafgaand aan het intakegesprek ingevuld hebt teruggestuurd (per mail). 

4. Het intakegesprek vindt plaats.

2.

Bloedtest uitvoeren

5. Je ontvangt per post het bloedprikpakketje en neemt zelf bloed af (ik leg alles uit tijdens het intakegesprek). 

6. Je doet het bloed op de post en brengt mij op de hoogte. Bloed posten kan van maandag t/m donderdag m.u.v. nationale feestdagen.

(Bloeduitslag duurt maximaal twee weken + uiterlijk één week voor mij om je advies uit te werken). 

3.

Advies (bespreken)

7. Ik ontvang de uitslag en verwerk het in een uitgebreid adviesdocument dat je binnen drie weken na bloedafname per mail ontvangt. 

8. We bespreken de uitslag (jij hebt het adviesdocument al gelezen) en je kunt me alle vragen stellen tijdens de bespreking. 

9. Je krijgt drie maanden toegang tot de VPC om overige vragen in te stellen. Daar vind je tevens recepten, weekmenu's en andere uitleg/inspiratie. 

4.

Check-up

10. Na drie maanden hebben we telefonisch contact om voortgang te bespreken. Dit gesprek is voor het stellen van eventuele vragen en om door mij te laten controleren of je goed op weg bent met de adviezen a.d.h.v. de EMB.

11. Je hebt bakken met energie en voelt je beter en blijer dan ooit! Dit zijn de leukste gesprekken om te voeren. 😀

🌡️Wat meet de EMB bloedtest?

Basis Hematologie (algemeen bloedtest)

Een aantal standaardwaarden die je bij de huisarts ook kunt laten meten om de basis van je gezondheid in kaart te brengen. Denk aan rode- en witte bloedlichaampjes. Hoe gaat het met je immuunsysteem, is er sprake van ontstekingen, etc.

Vitaminen, mineralen en vetzuren

Door middel van microscopisch bloedonderzoek worden vitaminen, mineralen en omega3/6 balans (vetzuren) gemeten. Denk aan vitamine A, D, E, K, B12 Magnesium, IJzer, Zink, etc.

Hormonen en neurotransmitters

Zijn er verstoren te vinden in je hormonen. Denk bijvoorbeeld aan testosteron, progesteron, oestrogeen, enzovoorts. Neurotransmitters zijn signaalstoffen, verantwoordelijk voor o.a. een geluksgevoel, je humeur, angsten, depressies.

Stressparameters

Acute stress kan veranderen in chronische stress en lang in het lichaam aanwezig blijven. Chronische stress ligt ten grondslag aan het ontstaan van chronische ziektes. 

Homeostatisch evenwicht

Zuur/base balans is een belangrijke pijler voor de gezondheid. Verzuring ontstaan door zuurstofgebrek, chronische stress, suboptimale ademhaling en onjuiste voeding. In een 'verzuurd' lichaam ontstaan en ontwikkelen ziektes sneller dan in een alkalisch lichaam.

Energetische pathogeenbelasting

Schimmels, parasieten en bacteriën zijn pathogenen. Er wordt gekeken of deze ziekmakers (sluimerend) aanwezig zijn in darmen en bloed.

Darmparameters

Heb je een lekke darm, laten je darmen gifstofjes door je bloedbaan in? Is je darmflora in balans?

Energetische intoleranties (voeding)

Hoe reageert je lijf op koeien- en geitenzuivel, gluten, tarwe, soja, exorfines (stofjes in de voeding), suikers en varkensvlees.

Succes verhaal

Marieke Boogaard

Voel mij in alle opzichten zoveel beter, echt heel bijzonder. Ook helemaal geen last meer van mijn hooikoorts klachten, dat vind ik ook echt heel apart. Nienke heeft letterlijk geholpen met het veranderen van mijn levensstyle. Ik ben 12 kg afgevallen en heb nooit meer pijn in mijn buik en bakken met energie! Ben haar hier super dankbaar voor. ❤️

Veelgestelde vragen EMB

Kan ik ook begeleiding krijgen of eerst kennis maken zonder bloedtest te doen?

Dit is zeker mogelijk. Check hier voor het kopje 'aanbod' in het menu.

Waarom een EMB (bloedtest)?

Een EMB geeft inzicht in op meerdere vlakken van jouw gezondheid. Je krijgt met de testuitslag uitgebreid inzicht in waar jouw energielekken zich mogelijk bevinden. De EMB kan worden ingezet bij talloze ‘vage’ klachten waar regulier vaak niet gemakkelijk een oplossing voor is te vinden.

Kan ik de EMB bloedtest ook 'los' aanschaffen?

Belangrijk: Een EMB test wordt niet 'los' verkocht omdat de begeleiding van intakegesprek en adviesgesprek kwaliteit waarborgen. Voor het interpreteren van een EMB uitslag is specifieke kennis vereist. Een foute interpretatie kan risico's en gezondheidsschade met zich veroorzaken.

Wil jij minder klachten en meer inzicht in jouw gezondheid?

Doe de EMB test

Kennismaken en EMB bestellen?