Boost jouw energie en gezondheid door middel van de juiste voeding en zelfzorg met professionele coaching

Boek je gratis kennismaking

Boost jouw energie en gezondheid door middel van de juiste voeding en zelfzorg met professionele coaching

Boek je gratis kennismaking

coaching dietist

VIP Coaching

Je houdt van het leven en je wil er alles uit halen. Maar soms ontbreekt het je aan de energie en zitten gezondheidsklachten in de weg. Je hebt al meerdere pogingen gedaan tot 'gezonder leven', maar valt steeds weer terug in oude patronen. Je bent klaar met diëten en de 'alles of niets' leefstijl en wil nu écht voor je zelf gaan zorgen.

Dit ben ik


Succes verhaal

Marieke Boogaard

Voel mij in alle opzichten zoveel beter, echt heel bijzonder. Ook helemaal geen last meer van mijn hooikoorts klachten, dat vind ik ook echt heel apart. Nienke heeft letterlijk geholpen met het veranderen van mijn levensstyle. Ik ben 12 kg afgevallen en heb nooit meer pijn in mijn buik en bakken met energie! Ben haar hier super dankbaar voor. ❤️

Ben jij dit?

☑️Je bent geen leek op het gebied van voeding en gezondheid

Je weet al het een en ander over gezonde voeding, maar een eetpatroon eigen maken voor de lange termijn, wil maar niet lukken.

☑️ Je voelt dat je gezondheid aandacht verdiend

Je voelt al langere tijd dat jouw gezondheid meer aandacht verdiend, maar je probeert het steeds eerst zelf op te lossen met 'standaard' adviezen of diëten..

☑️ Je bent nieuwsgierig en gemotiveerd

Je bent nieuwsgierig naar welke voeding, supplementen, beweging en mindset jij nodig hebt om echt te kunnen groeien naar een betere gezondheid en meer energie voor de lange termijn. Je staat open voor eventuele labtesten zoals bloedonderzoek om nog persoonlijker te kunnen kijken naar wat jouw lichaam nodig heeft.

☑️ Je wil op een liefdevolle manier goed voor jezelf zorgen

Je wil goed voor jezelf zorgen, maar zonder er continu voor te moeten strijden. Je wil dat jouw gezondheid prioriteit heeft gedurende dag, maar dat het voelt als een gewoonte die vanzelf gaat.

alternatieve geneeskunde

Voor wie is mijn VIP Coaching?

Ik werk graag met je als je zin hebt om je gezondheid naar een hoger niveau te tillen en je open staat voor zelfontwikkeling. Zo haal jij de beste resultaten en levert het ons beide het meest energie op. (En je weet: energie is heel belangrijk!). Herken jij jezelf hierin? 👇


  • Je weet dat je het verdiend om jezelf wat vaker op één te zetten en wil jouw gezondheid graag (nog) meer prioriteit geven in je dagelijkse leven.


  • Je bent al eerder bezig geweest met gezonder leven, maar je bent nu toe aan verdieping en specifiek advies passend bij jouw persoonlijke situatie.  Quickfixes en standaardadviezen zijn niet meer voldoende.


  • Je begrijpt dat het verbeteren van je eet- en leefpatroon verder gaat dan enkel 'voeding' en staat open voor een holistische blik en advies over verschillende facetten van leefstijl. 
Dit ben ik


"The doctor of the future will no longer treat the human frame with drugs, but rather will cure and prevent disease with nutrition."

Thomas Edison

orthomoleculair dietist

De Voedingspraat Succesmethode

Je wil het en je weet dat het kan. Maar waarom ben je er nog niet? 


Optimale gezondheid en energie bereik je niet met het eindeloos optimaliseren van je eet- en beweegpatroon op basis van standaardadviezen. Het gaat zoveel verder dan dat. Om een gezonde eet- en leefstijl voor de lange termijn te bouwen, is het nodig om te durven voelen. Je hebt te luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft om echt te kunnen bruisen van energie. 


Ik help je om jouw eigen lichaamssignalen beter te herkennen, te begrijpen en te respecteren. 

Zodat je zelf leert waar je behoefte aan hebt en wat goed is voor jouw gezondheid. Ik geef je geen handboek naar optimale gezondheid. Want dat handboek zit in jou. Daarom draait de 1-op-1 coaching altijd om het leren kennen van jou. Jouw lichaamssignalen, jouw klachten, jouw gevoeligheden en jouw energiegevers


Op basis van al deze persoonlijke kenmerken geef ik gerichte en praktisch toepasbare adviezen. Je ontvang een persoonlijke Energie Strategie.


Ik geef je tools die nooit kapot gaan, waar je altijd op terug kunt vallen. Zodat jij je gezondheid zelf in de hand hebt. Niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst. Alles om jou te laten bruisen van energie.

Succes verhaal

review dietist orthomoleculair
Mariëlle de Caluwe

Met ondergewicht en veel lichamelijke klachten kwam ik bij Nienke terecht. Na een uitgebreide intake en een EMB test, volgde het advies. Ik ging hiermee aan de slag (enigszins sceptisch), maar voelde mij al na een week beter. Tussendoor gaf Nienke nog een aantal adviezen op basis van mijn hindernissen. Nu 3 maanden later heb ik weer het gevoel in mijn eigen lijf te zitten en ben ik erg blij dat ik dit traject bij Nienke heb gevolgd!

 

Klaar om voor jezelf te kiezen? 

Beperkt beschikbaar

3 maanden VIP

1-op-1 coaching en advies 

1095.-

Of drie termijnen van 375.-

Dit traject is beperkt beschikbaar, neem conctact op bij interesse voor een vrijblijvende kennismaking en meer informatie.

  • Uitgebreid intakegesprek en vragenlijst 
  • Een persoonlijke Energie Strategie (advies document)
  • Whatsapp-Coaching & Coachingcalls naar behoefte (in ieder geval 1x per maand, plus een afsluitende call)
  • Dit traject is er op gericht je Voeding- en Leefstijl te verbeteren voor meer energie
Ik wil dit!


"Je hebt te luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft om echt te kunnen bruisen van energie. ''

Nienke Vink

Met het Voedingspraat VIP Traject voel je al na enkele weken....

Energie

Energie voor 10! Je voelt je eindelijk weer als een kind zo blij en energiek. Je kunt je beter concentreren. En je hebt (weer) veel zin in het leven. 

Optimale Gezondheid

 Je bent gezond en dat voel  je aan alles. Je lichaamssignalen bevestigen dat het goed met je gaat. Je hebt geen vage en vervelende klachten meer zoals hoofdpijn, opgeblazen buik, moeilijke ontlasting en een ongezond over- of ondergewicht.

Dit krijg je er gratis bij

Na drie maanden (100 dagen) zijn je hormonen en al je lichaamscellen volledig vernieuwd. Je bent dus letterlijk een ander mens geworden aan het eind van het VIP traject. En dat heeft de volgende gevolgen...


🎁 Goed libido >> Jep, je hebt er weer zin in nu je lekker in je vel zit.

🎁Optimaal gewicht >>Je houdt je gewicht gemakkelijk in de hand.

🎁 Meer zelfvertrouwen >> In de spiegel kijken is (weer) leuk.

🎁Beter humeur >> Dat merken jij én je naasten op.

🎁 Duurzaam gezond >> Minder kans op chronische welvaartsziektes.

🎁 Je straalt >> Je huid is glad en zacht .

🎁 Je slaapt als een roosje >> Inslapen en doorslapen gaan goed.

🎁 Pijnvrij >> Je hebt geen buikpijn en opgeblazen buik meer.

Reset mijn gezondheid


10 x meer energie in 10 stappen

Hoe ziet een 1-op-1 VIP traject er uit?

Een persoonlijk traject van 3 maanden wordt heel persoonlijk ingevuld en ziet er daarom niet bij iedereen exact hetzelfde uit. Maar ik kan me voorstellen dat je benieuwd bent naar hoe het ongeveer zou kunnen verlopen. Daarom geef ik je hiernaast een aantal voorbeelden van waar we tijdens het 1-op-1 traject onder andere aan kunnen werken. 
Een gezond basis eetpatroon aanleren door kennis op te doen over voedingsmiddelen, recepten en gerechten. En dat eetpatroon aan te laten passen op jouw dagelijkse bezigheden qua tijdsbesteding, voorbereiding enzovoorts.

Onderzoeken waar de oorzaak van jouw klachten ligt zodat we het bij de kern kunnen aanpakken en doelgericht te werk kunnen gaan.

Oefeningen om je zelfbewustzijn te vergroten en lichaamssignalen te horen, herkennen en respecteren. Intuïtief eten en een gezonde relatie met voeding zijn belangrijke thema's.
Zelfliefde voorop stellen en nagaan in welke situaties (en waarom) je eigen belang te snel naar de onderkant van je prioriteitenlijstje verdwijnt. 

Op zoek naar verbanden tussen bepaalde leefstijl uitingen en klachten, terugval of juist energie. Zodat je je eigen handleiding tot optimale gezondheid leert kennen en gebruiken.

Klaar voor een leven met veel meer energie?

Interesse 1-op-1 coaching

Wat ontzettend gaaf dat je geïnteresseerd bent in 1-op-1 coaching met mij. Ik zie heel graag je aanmelding tegenmoet. Beantwoord de vragen hieronder zo volledig mogelijk zodat ik direct kan beoordelen of ik de geschikte persoon ben om jou verder te helpen op weg naar meer energie en een betere gezondheid. 

Veelgestelde vragen 1-op-1 Coaching

Hoelang duren de videocalls?

De videocalls/meetings duren 20 tot 40 minuten, met uitzondering van het intakegesprek. Het eerste gesprek duurt langer. Vaak minimaal 60 minuten.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, zeker. Je kunt het bedrag in één keer overmaken of in voor een kleine meerprijs (in verband met administratiekosten) via automatische maandelijkse incasso betalen.

Is het traject volledig online?

Ja, op dit moment werk ik volledig online en is het niet mogelijk om op locatie te komen.

Wordt dit traject vergoed?

Nee. De investering is voor jezelf. Of wie weet wil je werkgever of geliefde bijdragen aan jouw gezondheid. Ik werk niet samen met de zorgverzekering.

Is het traject volledig 1-op-1?

Ja. Tijdens dit traject is er 100% volle aandacht voor jou. Mocht het je inspireren en je vindt het leuk, dan kun je altijd aansluiten bij groepscalls met mede gezondheidsgenoten. Maar dat is aan jou.

Ik gebruik medicijnen of heb een medische aandoening. Is dit traject geschikt voor mij?

In de meeste gevallen hoeft dit geen belemmering te zijn. Ik heb de kennis over contra-indicaties tussen voeding en medicijnen en ik kan je dus veilig adviseren. Wel is het van belang om tijdens je intakegesprek helder te zijn over het gebruik van medicijnen of de status van je medische aandoening. Ook is het noodzaak dat ik op de hoogte wordt gebracht van tussentijdse veranderingen. Maar hier vraag ik nogmaals naar tegen de tijd dat ik je spreek.

Kan ik ook een bloedtest bij dit traject?

Ja zeker. De kosten voor bloedonderzoek worden wel apart in rekening gebracht. Maar ik werk graag met aanvullende labtesten. Zowel regulier als complementair (zoals de EMB). Maar dit gaat altijd in overleg.

Kan ik dit traject ook samen met iemand doen?

Ja, dat is mogelijk. Maar dan ziet het er allemaal wel net iets anders uit. Mocht je hier meer informatie over willen dan raad ik je aan om even te mailen naar info@nienkevink.nl voor de mogelijkheden.

Aanmelden