Exorfinen vrij kookboek

Exorfinen vrij kookboek (online!) Download hier

Voedingspraat

Klik hier en bekijk de aanbieding

Als Orthomoleculair Diëtist kwam ik er na een aantal jaar in de voedingswereld achter dat er geen heilig eetpatroon bestaat dat voor iedereen goed werkt. Maar, waar ik ook achter kwam is dat iedereen wel beter af is als er minder exorfinen worden gegeten.

Exorfinen kunnen het lichaam verstoren waardoor vooral buikklachten en mentale klachten kunnen ontstaan (nog veel meer en genuanceerder dan dat, maar dat is wat ik voornamelijk in de praktijk tegen kom.

De EMB bloedtest bracht het aan het licht

Uit de EMB (bloedtest) waar ik mee werk, komen geregeld intoleranties naar boven. Wat maakt dat mijn cliënten er opeens achter komen dat zij beter (deels) exorfinen vrije kunnen eten. En dat is niet altijd even makkelijk als je van een totaal ander eetpatroon vandaan komt.

Ik zelf, had ook opstart uitdagingen, om het maar op een lieve manier te benoemen. Een broodje kaas is voor veel Nederlanders toch de basis van het eetpatroon. Om dan vervanging te zoeken (wat altijd weer iets van gluten, koemelk of suiker bevat) is niet altijd even makkelijk.

Eerst maakte ik de recepten voor mezelf

Om mezelf, mijn cliënten en misschien nu ook jou te helpen bij het stap voor stap veranderen van je eetpatroon naar meer exorfine-vrij, heb ik een soort kookboek gemaakt. Om precies te zijn is het een weekmenu inclusief 28 receptjes. Ik heb er een e-book van gemaakt met daarbij extra veel informatie over de ingrediënten (waarom is iets wel/niet gezond), hoe kies je de juiste kwaliteit en ga zo maar door.

Mijn droom is om hem ooit echt uit te geven op papier, maar tot die tijd ben ik al blij dat ik mensen kan verblijden met de digitale versie.

Heb jij onlangs een EMB test gedaan of ben je er op een andere manier achter gekomen dat exorfinen jou niet zo goed doen en wil je nu exorfines in je eetpatroon verminderen?

De oplossing om gemakkelijk, snel en lekker exorfine vrij te eten

Dan is dit exorfinen vrije kookboek ideaal voor jou geschikt. Zo nu en dan gooi ik het boek even in de actie. En vandaag is zo'n dag!

Via deze link lees je meer over het exorfinen vrije kookboek, (aka weekmenu inclusief recepten) en je ziet daar ook de tijdelijke actie.

Mocht je hulp nodig hebben bij het bouwen van een exorfinen vrij eetpatroon, of wil je iemand een (exorfinevrij) cadeau geven? Geef me dan een seintje (neem contact op) dan maken we vrijblijvend kennis. Ik help je graag!

Exorfinen vrij kookboek (online!) Download hier

Voedingspraat

Over de schrijver
Mijn naam is Nienke Vink en ik ben orthomoleculair diëtist. Ik help jou op je weg naar meer energie door middel van een gezond en lekker eet- en leefpatroon!Heb jij het artikel met plezier gelezen, een foutje gespot of nuttige kennis opgedaan? Stuur een reactie, ik ben benieuwd! 😊PS Ik gebruik in mijn blogs soms affiliate links. Bijvoorbeeld wanneer ik naar boeken verwijs of andere favorieten.
Reactie plaatsen