Leververvetting en galstenen, een alternatieve kijk #Podcast11
1 min. leestijd

Leververvetting en galstenen, een alternatieve kijk #Podcast11

Leververvetting en galstenen

Door Corina Vink van VinkVitaal

In de eerste Leverpodcast (we hebben nog steeds geen goede naam), volgen we het pad van leverontvetting of het omkeren van een vervette lever en een totale opschoning zou ik bijna zeggen.

 Mijn (Corina) pad met de nadruk op ‘mijn’ omdat Nienke en ik bij voorbaat een soort disclaimer willen benoemen. We geven geen medische adviezen. We bespreken welke keuzes ik maak om te zorgen dat ik kilo’s kwijtraak want dat is belangrijk in het omkeren van een vervette lever. Ik ga me overigens niet wegen. Of zoals Nienke zegt: ‘Luister naar je lichaam i.p.v. de weegschaal’.

Daarnaast heb ik galstenen en inmiddels een paar keer een flinke aanval heb gehad, zelfs op 1e Kerstdag !, dat wil ik niet meer en ik heb ervoor gekozen een soort ‘twee-sporen’ beleid hierin te volgen. Het spoor van de natuurgeneeskunde en het reguliere spoor.

Reguliere aanpak leververvetting en galstenen

Het reguliere spoor betekent het verwijderen van de galblaas. Dat vind ik heftig temeer omdat de galblaas een functie heeft. Het is tenslotte het reservoir dat gal opslaat dat wordt aangemaakt in de lever en van daaruit aan de darmen wordt afgegeven wanneer het zijn ‘ontvettende’ werk moet doen.

Alternatieve aanpak leververvetting en galstenen

Het spoor van de natuurgeneeskunde werd mij geadviseerd door een orthomoleculair epigenetisch therapeut. Ik volg een kuur waarin ik ontgift. Of mijn lever, nieren en galblaas worden goed gereinigd en ondersteund in hun werking. De kruidendrank die ik gebruik is Resium en voor de ondersteuning van de werking van de galblaas gebruik ik tijdens elke maaltijd Beta-TCP tabletten. Resium zorgt ervoor dat de galstenen als het ware oplossen en via urine en poep uitgescheiden worden. Ik ben benieuwd wat het resultaat gaat zijn!

Het merk Energetica Natura is een goede optie. (Win voor gebruik advies in van een specialist). Resium is onder andere te bestellen bij Bol.com

Tot zover een korte beschrijving van de ‘Leverpodcast’ en heel graag tot het volgende luistermoment. Ben zelf ook erg benieuwd naar de vorderingen!

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwe Podcasts en andere gratis informatie? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je kunt ook met Corina of Nienke in contact komen (we staan in verbinding met andere lotgenoten). Mail naar info@nienkevink.nl

Abonneer op de podcast via YouTube (gratis).


Luister ook op Spotify!

Bedankt voor het lezen/kijken en stel gerust je vragen.

Wil jij snel meer energie uit je leefstijl halen? Download mijn Gratis Gids met mijn Gouden Geheimen voor meer energie.

exorfinevrij

Over de schrijver
Mijn naam is Nienke Vink en ik ben orthomoleculair diëtist. Ik help jou op je weg naar meer energie door middel van een gezond en lekker eet- en leefpatroon!Heb jij het artikel met plezier gelezen, een foutje gespot of nuttige kennis opgedaan? Stuur een reactie, ik ben benieuwd! 😊PS Ik gebruik in mijn blogs soms affiliate links. Bijvoorbeeld wanneer ik naar boeken verwijs of andere favorieten.
Reactie plaatsen