100 wensen met een moodboard voor 2023 #podcast8
in Podcast
2 min. leestijd

100 wensen met een moodboard voor 2023 #podcast8

Ahhhh heerlijk! Moodboards maken, doelen en wensen opschrijven. Met een schone lei beginnen in 2023.

Beluister de podcast aflevering over hoe wij aan de slaggaan met onze doelen en wensen voor 2023 middels 100 wensen en een moodboard. 

Luister via Spotify of Youtube. 

 

Terugkijken in dankbaarheid en van daaruit positief vooruit kijken 

Door Corina Vink

In de laatste twee podcasts van dit jaar blikken Nienke en ik (Corina) terug op het afgelopen jaar. 


‘Terugblikken om vooruit te blikken’.


Terugblikken in dankbaarheid omdat dit een positieve beweging in gang zet. Wanneer je heel specifiek gaat reflecteren kom je veel dingen tegen waar je dankbaar voor kunt zijn. Grote dingen maar ook hele kleine dingen. Dingen waar je blij van wordt of die jou een glimlach op je gezicht geven, maar ook ontroering teweeg brengen. 

Van de relaties die je hebt tot het dauw op de boomtakken zien op een vroege ochtend. Van een prachtige zonsondergang tot dankbaar zijn voor jouw eigen gezondheid en de gezondheid van dierbaren. 

Doordat Nienke en ik dit ook heel bewust deden, kwam er veel los, emoties en gevoelens die de ruimte mogen krijgen. In onze laatste podcast kwamen we hierdoor ook op het idee om met de vrouwen uit onze familie, een moodboard te maken. Want het is heel fijn om het samen te doen en onder het genot van een lekkere pot thee en hapjes, te delen waar je dankbaar voor bent. Gezellig ook om zo samen het jaar af te sluiten. 

100 wensen workshop

Het is een workshop, de workshop van de ‘100 wensen’. Je hebt daar een groot gekleurd karton voor nodig, veel tijdschriften die verknipt mogen worden, scharen, lijm en een leuk groepje mensen om samen mee te doen (uiteraard kun je het ook met een goede vriend of vriendin, je moeder of tante doen 😊). 

Dat gaat zo...

Je schrijft eerst allemaal op waar je dankbaar voor bent geweest in het afgelopen jaar. Je doet dat ongeveer 10 minuten. Vanuit dit gevoel van dankbaarheid kun je heel goed positief vooruit kijken. Je gaat dan jouw 100 wensen voor het komende jaar opschrijven. In eerste instantie denk je misschien: ‘100 wensen??’ maar als je eenmaal gaat schrijven komt de 1 na de ander naar voren. Positief geformuleerd en ook van groot naar klein. Kris kras maar wel genummerd op een groot karton. 

Als je klaar bent met het schrijven van 100 wensen dan keer je het karton om en ga je plaatjes zoeken bij de wensen. Je zult merken dat als vanzelf de beelden voor bij je wensen verschijnen. Deze beelden plak je op je karton totdat je een mooi moodboard hebt met jouw wensen. Er komt veel energie los bij het maken van dit moodboard en het geeft je een positieve boost richting het nieuwe jaar. 

Gedurende het jaar kun je af en toe je moodboard erbij pakken en kijken welke wensen al in vervulling zijn gegaan. Want dat is wat er gebeurt, dit is een vorm van manifesteren of ‘gedachten nemen vorm’. Zodra jij jouw wensen het universum instuurt komt het in beweging en dat is de kracht van de ‘100 wensen moodboard’!

Met energieke groet,

Corina Vink

PS Heb jij inspiratie nodig bij het maken van een moodboard?

Het Kaartendeck - 'Manifesteren kun je leren' is een enorme aanrader!

Dit waanzinnige kaartendeck met 53 kaarten helpt je om intenties te zetten aan het begin van de dag. Hiermee ontwikkel jij jouw manifestatiekracht. Door elke dag een kaart te trekken zet je de toon voor de rest van de dag. Laat je verrassen door je eigen manifestaties.

Bekijk hier het kaartendeck en laat je inspireren voor betere manifestaties en meer inspiratie 

Manifesteren

Over de schrijver
Mijn naam is Nienke Vink en ik ben orthomoleculair diëtist. Ik help jou op je weg naar meer energie door middel van een gezond en lekker eet- en leefpatroon! Heb jij het artikel met plezier gelezen, een foutje gespot of nuttige kennis opgedaan? Stuur een reactie, ik ben benieuwd! 😊 PS Ik gebruik in mijn blogs soms affiliate links. Bijvoorbeeld wanneer ik naar boeken verwijs of andere favorieten.
Reactie plaatsen