Het nieuwe jaar, onze plannen voor de podcast #podcast10
0 min. leestijd

Het nieuwe jaar, onze plannen voor de podcast #podcast10

We hebben leuke plannen voor de podcast in 2023! Er komen maar liefst twee interessante onderdelen in het nieuwe jaar.

Benieuwd welke leerzame onderwerpen we gaan bespreken?

Luister de podcast via YouTube of Spotify!

In het nieuwe jaar

In het nieuwe jaar gaan ‘Nien & Corien’ door met de podcasts. Hiervoor hebben we de naam omgedoopt tot ‘Nien & Corina gaan Vitaal!’. Inmiddels hebben we wat meer structuur aangebracht en kiezen we ervoor om 1 podcast te maken rond een thema of vragen die gesteld worden door luisteraars.

In de andere podcast gaan we mijn (Corina) pad volgen in afvallen. Dit afvallen is nodig omdat ik een vervette lever heb. Dat woord klinkt nog steeds vies maar we verzinnen vast een acceptabele naam voor deze podcast. Het zal gaan over het aanpassen van voeding maar ook wat kom ik tegen mentaal? Of ‘wat heb je op je lever’ en ‘je gal spuwen’ gaan we onderzoeken. Welke emoties en gevoelens zitten hieronder. Hier zullen we alles tegenkomen dat het vakgebied is van ons allebei. Waarbij Nienke meer het orthomoleculaire of voedingsgedeelte voor haar rekening neemt en ik aansluitend het mentale deel vanuit diverse oogpunten. Wij denken dat dit een interessant pad gaat zijn! En hier heb je in ieder geval ook onze eerste wens te pakken: ‘Samen mooie en leuke podcasts maken waar veel mensen naar luisteren!’.

Wij horen elkaar heel graag in het nieuwe jaar!


Over de schrijver
Mijn naam is Nienke Vink en ik ben orthomoleculair diëtist. Ik help jou op je weg naar meer energie door middel van een gezond en lekker eet- en leefpatroon!Heb jij het artikel met plezier gelezen, een foutje gespot of nuttige kennis opgedaan? Stuur een reactie, ik ben benieuwd! 😊PS Ik gebruik in mijn blogs soms affiliate links. Bijvoorbeeld wanneer ik naar boeken verwijs of andere favorieten.
Reactie plaatsen