Hoe ik je help aan meer energie?

Bij Voedingspraat ga je van ''door de bomen het bos niet meer zien in voedingsland'', naar advies in Jip en Janneke taal zodat jij gewapend bent tegen voeding- en gezondheidsmythes van het internet en je buurvrouw.

Boek je gratis kennismakingsgesprek!

We beginnen altijd met een gratis kennismaking om te ervaren of we beiden een klik voelen. Als ik denk dat ik je kan helpen plannen we een intakeconsult waarna je een opstartadvies krijgt waarmee je zelfstandig aan de slag kunt. Afhankelijk van jouw situatie en wensen plannen we een kort of lang vervolgconsult in om de resultaten te bespreken en te optimaliseren. 

Even bellen

Voedingspraat aanpak

Intakeconsult

  • We starten met een grondige analyse van jouw huidige situatie en doelen met het invullen van een intakeformulier en het bespreken ervan tijdens het intakegesprek.

Opstartadvies

  • Op basis van de intake ontvang je een persoonlijk advies waarmee je zelfstandig aan de slag kunt.

Vervolgconsulten

  • Afhankelijk van jouw behoeften plannen we vervolgconsulten om je voortgang te bespreken en te optimaliseren.

Consult Tarieven

Intake

Inclusief advies

115,-*
  • Kennismaken
  • Uitgebreid intakeformulier
  • Voedingsdagboekcheck
  • Advies document

Vervolg

50 minuten

75.-

Uitgebreid vervolgconsult voor als je even alles door wil nemen, advies nodig hebt en dan weer lekker zelf aan de slag wil gaan. 

*Tarief voor de intake is altijd inclusief uitwerking advies. Ik werk zonder contracten met zorgverzekeraars dus je kunt helaas geen volledige vergoeding krijgen voor de consulten. Wil je precies weten op welke vergoeding je recht hebt met jouw zorgverzekering? Neem dan even contact op, dan zoeken we het samen uit. Of bekijk zelf je polis bij niet-gecontracteerde dieetzorg.

Vrijblijvend kennismaken?

Tevreden Voedingspraters

Marieke (34 jaar)

Voel mij in alle opzichten zoveel beter, echt heel bijzonder. Ook helemaal geen last meer van mijn hooikoorts klachten, dat vind ik ook echt heel apart.

⭐⭐⭐⭐⭐

energie gids
Vera (25 jaar)
Ik ben vooral heel blij dat ik nieuwe inspiratie heb over wat ik kan koken. Ik weet wel wat gezond is, maar ik kwam toch steeds op hetzelfde uit. Met de weekmenu's van Nienke kom ik nog eens op andere ideeën. Daar ben ik blij om. En mijn gezin trouwens ook.

⭐⭐⭐⭐⭐

voedingspraat
Roos (20 jaar)
Mijn buik is weer net zo strak als toen ik 16 was. Niet eens zo zeer omdat ik afgevallen ben, maar gewoon dat opgeblazen gevoel is helemaal weg omdat ik bepaalde triggers nu makkelijker laat staan.

⭐⭐⭐⭐⭐

review dietist orthomoleculair
Mariëlle (24 jaar)

Met ondergewicht en veel lichamelijke klachten kwam ik bij Nienke terecht. Na een uitgebreide intake en een EMB test, volgde het advies. Ik ging hiermee aan de slag (enigszins sceptisch), maar voelde mij al na een week beter. 

Tussendoor gaf Nienke nog een aantal adviezen op basis van mijn hindernissen. Nu 3 maanden later heb ik weer het gevoel in mijn eigen lijf te zitten en ben ik erg blij dat ik dit traject bij Nienke heb gevolgd!

⭐⭐⭐⭐⭐