Welkom bij Voedingspraat

''Van door de bomen het bos niet meer zien in voedingsland, naar een advies in Jip en Janneke taal zodat jij gewapend bent tegen voeding- en gezondheidsmythes van het internet en je buurvrouw.''

Boek je gratis kennismakingsgesprek!

Klik op de onderstaande knop om een vrijblijvend gesprek in te plannen. Wanneer we beiden een klik voelen, gaan we door met het intakegesprek. Om vervolgens samen te werken aan de oplossing voor jouw klachten.

Even bellen

Succes verhaal

Marieke Boogaard

Voel mij in alle opzichten zoveel beter, echt heel bijzonder. Ook helemaal geen last meer van mijn hooikoorts klachten, dat vind ik ook echt heel apart. Nienke heeft letterlijk geholpen met het veranderen van mijn levensstyle. Ik ben 12 kg afgevallen en heb nooit meer pijn in mijn buik en bakken met energie! Ben haar hier super dankbaar voor. ❤️

Consult Tarieven

Intake

Inclusief advies

95,-*
 • Kennismaken
 • Uitgebreid intakeformulier
 • Voedingsdagboekcheck
 • Advies document


*Als ik jou niet kan helpen, dan volgen er geen advieskosten en wordt het intakegesprek niet in rekening gebracht.

Vervolgconsult +

50 minuten (uitgebreid)

75.-

Uitgebreid vervolgconsult voor als je even alles door wil nemen, advies nodig hebt en dan weer lekker zelf aan de slag wil gaan. 


Geschikt bij:

 • Opgeblazen buik
 • Gewichtsverlies
 • Gewicht aankomen
 • (Chronische) Vermoeidheid
 • Ontlasting problemen
 • Ziekte van Crohn, Colitis Ulcerosa 
 • Burn-out (klachten)

Vervolgconsult

25 minuten (kort, maar krachtig)

45,-
Voor een kort maar krachtig advies, kleine vragen tussendoor of een oppepper voor motivatie. 


Ook geschikt voor een eetdagboekcheck. Je stuurt een eetdagboek/leefstijlanamnese (invuldocument die je van mij ontvangt). En op basis daarvan geef ik je advies dat makkelijk toepasbaar is in jouw leven.


Zo ben je snel weer op het goede spoor voor meer vitaliteit en levensenergie.

Succes verhaal

review dietist orthomoleculair
Mariëlle de Caluwe

Met ondergewicht en veel lichamelijke klachten kwam ik bij Nienke terecht. Na een uitgebreide intake en een EMB test, volgde het advies. Ik ging hiermee aan de slag (enigszins sceptisch), maar voelde mij al na een week beter. Tussendoor gaf Nienke nog een aantal adviezen op basis van mijn hindernissen. Nu 3 maanden later heb ik weer het gevoel in mijn eigen lijf te zitten en ben ik erg blij dat ik dit traject bij Nienke heb gevolgd!

 

Even bellen?

Tevreden Voedingspraters

Marieke (34 jaar)

Voel mij in alle opzichten zoveel beter, echt heel bijzonder. Ook helemaal geen last meer van mijn hooikoorts klachten, dat vind ik ook echt heel apart.

⭐⭐⭐⭐⭐

energie gids
Vera (25 jaar)
Ik ben vooral heel blij dat ik nieuwe inspiratie heb over wat ik kan koken. Ik weet wel wat gezond is, maar ik kwam toch steeds op hetzelfde uit. Met de weekmenu's van Nienke kom ik nog eens op andere ideeën. Daar ben ik blij om. En mijn gezin trouwens ook.

⭐⭐⭐⭐⭐

voedingspraat
Roos (20 jaar)
Mijn buik is weer net zo strak als toen ik 16 was. Niet eens zo zeer omdat ik afgevallen ben, maar gewoon dat opgeblazen gevoel is helemaal weg omdat ik bepaalde triggers nu makkelijker laat staan.

⭐⭐⭐⭐⭐

review dietist orthomoleculair
Mariëlle (24 jaar)

Met ondergewicht en veel lichamelijke klachten kwam ik bij Nienke terecht. Na een uitgebreide intake en een EMB test, volgde het advies. Ik ging hiermee aan de slag (enigszins sceptisch), maar voelde mij al na een week beter. 

Tussendoor gaf Nienke nog een aantal adviezen op basis van mijn hindernissen. Nu 3 maanden later heb ik weer het gevoel in mijn eigen lijf te zitten en ben ik erg blij dat ik dit traject bij Nienke heb gevolgd!

⭐⭐⭐⭐⭐