Natuurgeenskundige

Op zoek naar een Diëtist in Hippolytushoef? Dan ben je aan het juiste adres.

Als je een  Diëtist nodig hebt in Hippolytushoef, dan help ik je graag.

Als Orthomoleculair Diëtist begeleid ik je op jouw reis naar meer vitaliteit en gezondheid.

Lees hier onder meer over Voedingspraat en mijn diensten. 

Ik doe zowel huisbezoeken en online consulten, als consulten op locatie op het Molenveld (industrieterrein) in het gebouw van Moto Hippo.

Boek een vrijblijvende kennismaking

''Gezondheid is meer dan enkel de afwezigheid van ziekte''

In de basis ben ik Orthomoleculair Diëtist en help ik mensen naar een gezonder eetpatroon voor meer energie. Maar die weg naar een optimale eet- en leefstijl gaat gepaard met zoveel zelfontwikkeling dat ik je naast voeding voor je lijf, ook help bij het vinden van de juiste voeding voor je mind en ziel. Je bent tenslotte niet enkel wat je eet, maar alles wat je consumeert en verteert. Ik begeleid je graag naar meer energie in alle facetten van je leven en gezondheid, met de succesvolle Voedingspraat Methode. 

Voedingspraat Succesmethode Aanbod

Consult

Een los consult is te boeken voor als je nog niet helemaal weet hoeveel begeleiding en advies je nodig zal hebben of voor als je gewoon een check-up wil, maar geen uitgebreide begeleiding.
Geschikt bij:
 • Twijfel of ik (Nienke) wel de juiste persoon ben om je te helpen. Bij een los consult zit je nergens aan vast. 
 • Laag budget. Een los consult is een voordelige optie als je advies wil inwinnen zonder er direct honderden euro's aan te besteden.
 • Als je zelf al vrij veel kennis en vaardigheden hebt op het gebied van gezonde leefstijl, maar toch een aantal dingen wil weten.

EMB Bloedtest

Een complementaire bloedtest voor inzicht in jouw vitamine- en mineralenstatus, je pathogenen, hormonen, darmen, voedselintoleranties, blokkades en meer. Ook online beschikbaar. Een traject geschikt voor:
 • Persoonlijk en uitgebreid gezondheidsadvies a.d.h.v. jouw bloedwaarden
 • Vingerprik zelf uit te voeren (met online begeleiding) of op afspraak in het echt (beperkt beschikbaar)
 • Zeer geschikt voor complexe gezondheidsvraagstukken zoals onverklaarbare buikpijn, vermoeidheid, zwak immuunsysteem, huidklachten en meer
 • Ook geschikt voor mensen met chronische ziektes zoals diabetes, kanker, hart- en vaatziekten en meer
 • Je kunt met de adviezen heel gericht zelfstandig aan de slag
 • De bloedtest (of speekseltest) is ook mogelijk voor kindjes (alle leeftijden)
 1. Dit traject is niet volledig uitgerust met langdurige persoonlijke begeleiding. Bij complexe situaties is het aan te raden dit traject aan te vullen met 1-op-1 coaching.
Beperkt beschikbaar

1-op-1 Coaching

1-op-1 coaching is 100% aandacht en begeleiding voor het bereiken van jouw gezondheidsdoel. 

De basis van 1-op-1 coaching is altijd het boosten van je energielevel en je humeur, aangevuld met jouw specifieke gezondheidsdoelen zoals gewichtsverlies, stabiele bloedsuikerspiegel etc.

 • Zeer geschikt voor complexe gezondheidsvraagstukken zoals onverklaarbare buikpijn, vermoeidheid, zwak immuunsysteem, huidklachten en meer
 • Ook geschikt voor mensen met chronische ziektes zoals diabetes, kanker, hart- en vaatziekten en meer.

Even bellen?

Lijkt het je interessant om in contact te komen? Mij ook! Stuur me een berichtje dan kunnen we binnenkort vrijblijvend kennismaken doormiddel van een wandeling, telefoontje of een gezamenlijk kopje thee aan tafel.